dijous, 10 d’abril del 2014

Imposició de panyoletes

Dissabte passat va ser un dia molt especial per als xiquets que, duent dos anys seguint l'estil de vida de Jesus, van decidir acceptar la responsabilitat de dur la panyoleta Juniors, que no és poca.

Vam començar la vesprada amb uns tallers i jocs, després vam reunir tots els xiquets i vam realitzar un joc en el que havien de cercar uns papers amb fragments de frases que, posteriorment, en finalitzar el joc, havien de reconstruir. La sorpresa va ser quan van descobrir que els papers que havien trobat formaven els colors de la panyoleta del nostre centre: blau, groc i blanc. Però aquesta va augmentar quan s'adonaren que les frases que havien de reconstruir eren els principis de vida Juniors. 

Vam aprofitar la vesprada per ensenyar als joves als que posaríem la panyoleta per primera vegada, i als que ho farem els pròxims anys, què significa dur-la, i com han de dur-la.

Finalment, després d'una petita reflexió sobre l'última setmana de quaresma, vam celebrar l'eucaristia, on els les vam imposar.

Va ser una gran alegria que vam poder celebrar junt amb els xiquets i els seus pares.

Ara, ben orgullosos i amb la panyoleta a la mà, podem dir: sempre units!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada