dilluns, 3 de març del 2014

Autoritzacions

En aquesta ocasió, us escrivim per deixar-vos al vostre abast les autoritzacions per al Dia Juniors que tindrà lloc el dia 30 de març a Gandia i per a l'acampada de Pasqua que es realitzarà durant els dies 21 i 24 d'abril. Els anteriors anys havem fet l'acampada de dimarts a divendres, però aquest any per problemes amb la disponibilitat amb l'alberg, hem decidit fer-la de dilluns a dijous. Espere que aquest canvi no supose ningun problema. El campament, igual que sempre, permetrà una escapada per als vostres fills per conviure uns pocs dies amb els seus companys i, a més, d'educar-se en valors d'una manera més dinàmica.

En conclusió, us deixem ací les autoritzacions per tal d'oferir-vos-les d'una manera més fàcil i ecològica. En qualsevol cas, també us les entregarem en paper.

En cas de qualsevol problema, dubte o curiositat, visiteu el nostre centre o escriviu-nos al nostre correu o Facebook, disponibles vint-i-quatre hores al dia.

Autorització per al Dia Juniors                                            Autorització per a l'Acampada de Pasqua

Per descarregar-vos els documents, només heu de fer clic en els links anteriors i prémer el botó taronja on posa descarga, situat al cantó superior esquerre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada