dilluns, 10 de març del 2014

Canvi de data de la imposició de panyoletes

Molt bona nit a tots,

avui us escrivim per comunicar-vos que canviem la data d'imposició de panyoletes. Aquesta havia de tenir lloc el dissabte, dia 22 d'aquest mateix mes, però un esdeveniment organitzat per la nostra parròquia ens ha impedit allargar una mica la missa per tal que puguem assistir-hi. Aquest esdeveniment es tracta d'un musical sobre la vida de Sant Francesc que tindrà lloc a les 20:00h d'aquest dia, dissabte 22 de març.

D'aquesta manera, la nova data d'imposició de panyoletes serà el dia 4 de març a l'hora de missa, com sempre.

Us convidem a tots dos esdeveniments tant per participar de les activitats organitzades per la parròquia com per a assistir a un moment clau per a la vida d'un juniors, la imposició del seu signe d'identitat.

dilluns, 3 de març del 2014

Autoritzacions

En aquesta ocasió, us escrivim per deixar-vos al vostre abast les autoritzacions per al Dia Juniors que tindrà lloc el dia 30 de març a Gandia i per a l'acampada de Pasqua que es realitzarà durant els dies 21 i 24 d'abril. Els anteriors anys havem fet l'acampada de dimarts a divendres, però aquest any per problemes amb la disponibilitat amb l'alberg, hem decidit fer-la de dilluns a dijous. Espere que aquest canvi no supose ningun problema. El campament, igual que sempre, permetrà una escapada per als vostres fills per conviure uns pocs dies amb els seus companys i, a més, d'educar-se en valors d'una manera més dinàmica.

En conclusió, us deixem ací les autoritzacions per tal d'oferir-vos-les d'una manera més fàcil i ecològica. En qualsevol cas, també us les entregarem en paper.

En cas de qualsevol problema, dubte o curiositat, visiteu el nostre centre o escriviu-nos al nostre correu o Facebook, disponibles vint-i-quatre hores al dia.

Autorització per al Dia Juniors                                            Autorització per a l'Acampada de Pasqua

Per descarregar-vos els documents, només heu de fer clic en els links anteriors i prémer el botó taronja on posa descarga, situat al cantó superior esquerre.