dissabte, 23 de març del 2013

Informació

Després d'un temps sense comunicar-vos res per ací per diversos motius, tornem a la rutina. Aquesta vegada us escrivim per dir-vos les activitats que durem a terme durant aquests dies:

En primer lloc, dir-vos que aquest diumenge dia 24, és a dir, demà, tindrà lloc la processó de diumenge de rams que es du a terme tots els anys. Els xiquets hauran d'acudir a les 10:45h a l'ermita de San Josep. Quan acabem, dinarem tots junts al centre.


També informar-vos que el pròxim dimecres dia 27, hi hauran confessions juvenils a la parròquia.


Per una altra part, també comunicar-vos que el pròxim dijous 28, tindrà lloc un viacrucis juvenil que començarà a les 10:00h des de la nostra parròquia


Per últim, fer-vos saber que des del dia 2 fins el 5 d'abril tindrà lloc l'acampada de Pasqua, tan típica al nostre centre. Aquesta vegada ens n'anem a Ontinyent i de segur que ens ho passem d'allò més bé. L'acampada, intentant ajustar el preu al màxim, és de 55 euros. Per a més informació podeu posar-se en contacte amb la cap de centre o amb qualsevol altre monitor. Nosaltres estarem al centre perquè pugueu vindre a pagar-nos o a plantejar-nos qualsevol dubte els següents dies: el dilluns 25 a partir de les 17:30h, el dijous 28 abans i després del viacrucis i el divendres 29 a partir de les 16:00h.


Esperem la vostra assistència a qualsevol de les activitats anteriors.


Moltes gràcies,

Sempre units!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada