dissabte, 30 de març del 2013

Acampada de pasqua

Molt bon dia! Hui, a 3 dies de l'acampada de pasqua, us escrivim per a dir-vos que encara esteu a temps d'animar-se i d'apuntar-se. Si teniu dubtes, vos assegure que s'ho passareu d'allò més bé. 

També us escrivim per dir-vos que tots els xiquets que assistisquen a l'acampada, hauran d'estar el dimarts 2, a les 10:00h al nostre centre júnior. Des d'allí, partirem fins Ontinyent, el nostre destí.

A més, caldrà dur esmorzar i dinar del primer dia, i, imprescindiblement, un impermeable, per si algun dia ens fa quatre gotes. 

Això és tot, ens vegem dimarts!

Sempre Units!

dissabte, 23 de març del 2013

Informació

Després d'un temps sense comunicar-vos res per ací per diversos motius, tornem a la rutina. Aquesta vegada us escrivim per dir-vos les activitats que durem a terme durant aquests dies:

En primer lloc, dir-vos que aquest diumenge dia 24, és a dir, demà, tindrà lloc la processó de diumenge de rams que es du a terme tots els anys. Els xiquets hauran d'acudir a les 10:45h a l'ermita de San Josep. Quan acabem, dinarem tots junts al centre.


També informar-vos que el pròxim dimecres dia 27, hi hauran confessions juvenils a la parròquia.


Per una altra part, també comunicar-vos que el pròxim dijous 28, tindrà lloc un viacrucis juvenil que començarà a les 10:00h des de la nostra parròquia


Per últim, fer-vos saber que des del dia 2 fins el 5 d'abril tindrà lloc l'acampada de Pasqua, tan típica al nostre centre. Aquesta vegada ens n'anem a Ontinyent i de segur que ens ho passem d'allò més bé. L'acampada, intentant ajustar el preu al màxim, és de 55 euros. Per a més informació podeu posar-se en contacte amb la cap de centre o amb qualsevol altre monitor. Nosaltres estarem al centre perquè pugueu vindre a pagar-nos o a plantejar-nos qualsevol dubte els següents dies: el dilluns 25 a partir de les 17:30h, el dijous 28 abans i després del viacrucis i el divendres 29 a partir de les 16:00h.


Esperem la vostra assistència a qualsevol de les activitats anteriors.


Moltes gràcies,

Sempre units!