diumenge, 8 de setembre del 2013

Nou curs 2013/14

Molt bona vesprada a tots.

Avui us escrivim per informar-vos del nou curs que anem a començar en breu. Després d'aquest estiu on, a més de carregar forces per a les noves activitats que ens esperen, hem pogut gaudir del magnífic campament d'estiu ambientat en la famosa pel·lícula El Rei Lleó, aclamada avui en dia per la seva espectacular adaptació teatral. Els xiquets en els dotze dies de campament, han pogut formar part de l'elenc de la pel·lícula i també, han pogut conèixer els valors que intenta inculcar aquest famós film. Esperem que hagen gaudit de l'experiència, tant els xiquets com els pares, com ho van fer els educadors que han estat rere l'organització d'aquesta. Esperem estar a l'altura de les vostres expectatives, sempre intentant superar-nos any rere any. 

Dit això, us comuniquem que el nou curs júnior 2013/14 comença el dia 5 d'octubre. Per a poder-se apuntar, heu de venir al nostre centre júnior, situat junt a la parròquia de la Sagrada Família, el dissabte 28 de setembre. Podreu vindre a partir de les 17:00 de la vesprada, aproximadament. 

*Pares, si penseu enviar als vostres fills sols a les inscripcions, és recomanable que els acompanyeu, perquè de vegades demanem l'emplenament de fitxes, fulles, etc, a més d'informació com DNIs, SIPs...

Esperem que s'animeu a unir-se a la gran aventura júnior. De segur que no us en penedireu. Us esperem!

divendres, 23 d’agost del 2013

Nou cap de centre

Avui els júniors ambra m.d. està d'enhorabona! I és que ahir, dijous 22 d'agost, els educadors júnior del centre de Pego varem elegir nou cap de centre! Aquest càrrec tan important per a qualsevol júnior ha caigut sobre la responsabilitat de Vicente Ortí qui d'ara endavant, guiarà tot l'equip d'educadors d'aquest centre, a més de tots els xiquets que vulguen participar-hi, pel camí que ell, acompanyat per Déu i l'Esperit Sant, creuran correcte. Des d'ací li desitgem tota la sort del món, perquè estem segur que ho farà d'allò més bé durant els seus anys de mandat.

diumenge, 5 de maig del 2013

Dia Júniors, anul·lat

Bona vesprada...

sentint-ho molt, el Dia Júniors que en teoria es celebrava el dissabte 11 de maig, queda anul·lat definitivament. No s'aplaçarà, ni quedarà pendent per a un altre dia. L'any que ve, si hi ha sort el farem.

Perdoneu les molèsties i els confosos que em provocat, nosaltres sols seguim ordres.

Moltes gràcies,

Sempre Units!

dissabte, 4 de maig del 2013

Dia Júniors

Després de que el temps no estigués de la nostra part el passat diumenge 28 d'abril, la Vicaria ha decidit fer el dia Júniors el pròxim dissabte 11 de maig.

Per més informació, podeu vindre al nostre centre júnior o trucar a qualsevol monitor. Apunteu-se, xiquetes/ets, mares i pares, que passareu un dia d'allò més entretingut i el gaudireu junt amb més famílies júniors.


Sempre units.

dimecres, 17 d’abril del 2013

Activitats d'abril

Molt bona nit a tothom!

Després de l'acampada de pasqua tan divertida que va tindre lloc fa unes setmanes a Ontinyent, tornem amb noves activitats. 

La primera és que aquest diumenge, dia 21, les 'Filles de Maria' han organitzat un dia totalment per a xiquets. On podran gaudir de diversos tallers com pintura de cares, jocs amb cartolines, etc. Les 'Filles de Maria' amb la petita col·laboració dels Júniors estarem esperant-vos a partir de les 11:00h, a la plaça del convent front al convent dels Franciscans. 

La segona i última és que el següent diumenge, dia 28, tindrà lloc a Gandia, el dia Júnior. Aquesta vegada és totalment nou, perquè ens reunirem tots els júniors de la Vicaria, és a dir, els de les comarques de la Safor i la Marina Alta. Quan vulgueu podeu vindre a apuntar-se o a demanar informació al nostre centre júnior.

Vingueu, que no vos ho conten! 

Sempre Units!

dissabte, 30 de març del 2013

Acampada de pasqua

Molt bon dia! Hui, a 3 dies de l'acampada de pasqua, us escrivim per a dir-vos que encara esteu a temps d'animar-se i d'apuntar-se. Si teniu dubtes, vos assegure que s'ho passareu d'allò més bé. 

També us escrivim per dir-vos que tots els xiquets que assistisquen a l'acampada, hauran d'estar el dimarts 2, a les 10:00h al nostre centre júnior. Des d'allí, partirem fins Ontinyent, el nostre destí.

A més, caldrà dur esmorzar i dinar del primer dia, i, imprescindiblement, un impermeable, per si algun dia ens fa quatre gotes. 

Això és tot, ens vegem dimarts!

Sempre Units!

dissabte, 23 de març del 2013

Informació

Després d'un temps sense comunicar-vos res per ací per diversos motius, tornem a la rutina. Aquesta vegada us escrivim per dir-vos les activitats que durem a terme durant aquests dies:

En primer lloc, dir-vos que aquest diumenge dia 24, és a dir, demà, tindrà lloc la processó de diumenge de rams que es du a terme tots els anys. Els xiquets hauran d'acudir a les 10:45h a l'ermita de San Josep. Quan acabem, dinarem tots junts al centre.


També informar-vos que el pròxim dimecres dia 27, hi hauran confessions juvenils a la parròquia.


Per una altra part, també comunicar-vos que el pròxim dijous 28, tindrà lloc un viacrucis juvenil que començarà a les 10:00h des de la nostra parròquia


Per últim, fer-vos saber que des del dia 2 fins el 5 d'abril tindrà lloc l'acampada de Pasqua, tan típica al nostre centre. Aquesta vegada ens n'anem a Ontinyent i de segur que ens ho passem d'allò més bé. L'acampada, intentant ajustar el preu al màxim, és de 55 euros. Per a més informació podeu posar-se en contacte amb la cap de centre o amb qualsevol altre monitor. Nosaltres estarem al centre perquè pugueu vindre a pagar-nos o a plantejar-nos qualsevol dubte els següents dies: el dilluns 25 a partir de les 17:30h, el dijous 28 abans i després del viacrucis i el divendres 29 a partir de les 16:00h.


Esperem la vostra assistència a qualsevol de les activitats anteriors.


Moltes gràcies,

Sempre units!