dimecres, 3 d’octubre del 2012

Nou curs Junior

Després d'unes setmanes d'espera, per fi comença el curs Junior 2012/2013! El pròxim cap de setmana, després del pont del 12, 13 i 14 d'octubre, els Juniors Ambra m.d. ja tenen una serie d'activitats programades:

El dissabte 20 d'octubre, els xiquets ja comencen a vindre al centre. Però aquesta vegada ja no és a les 16:00h., sinó a les 17:00h. Els xiquets que vinguen abans hauran d'esperar-se al parc del convent, ja que la porta romandrà tancada fins l'hora marcada. 

Divendres de la setmana vinent, 26 d'octubre, es farà un sopar en el que tots els xiquets del Junior i els seus pares estan convidats a portar-se l'entrepà i gaudir d'una bona vetlada amb els Juniors. 

Després, hem hagut de canviar la reunió de pares per diversos motius. Aleshores, aquesta queda traslladada al dia 2 de novembre. També hem hagut de canviar l'excursió al castell d'Ambra, ja que el temps no ens acompanya, però aquesta encara no té una data fixa. Ja us informarem.


*Recordem que els xiquets que no han pogut vindre els dies d'inscripcions a inscriure's, ho poden fer durant tot el curs. 

Els Juniors Ambra m.d. comencen amb molta força, i recorde-ho

Sempre Units!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada