dimarts, 18 de desembre del 2012

Festival de nadal 2012

Molt bona nit!

Us escrivim, una vegada més, per informar-vos d'una tradició junior que anem complint any rere any: el festival de nadal!


Aquest any, el festival, tindrà lloc abans de cap d'any, el dia 28 de desembre. En aquest gaudirem d'alguns balls i teatres que ens han preparat els xiquets juniors. Segur que és d'allò més entretingut i passem una vesprada ben divertida!


Us esperem eixe divendres, a les 20:00h. al teatre municipal de Pego.


Sempre units!

diumenge, 9 de desembre del 2012

Fotos - Figuereta

En aquesta entrada us deixem les fotos de la convivència que va fer el nostre centre a la Figuereta!


Feu clic damunt la imatge per veure les demés fotos.

Fotos - Castell d'Ambra

Ací us deixem també les fotos de l'excursió que varem fer el dia 4 de novembre al castell d'Ambra! Esperem que també us agraden!

Feu clic damunt de la imatge per veure les demés fotos.






Fotos - principi de curs

Molt bona vesprada!

Ací us deixem les fotos del primer dia del curs junior! Esperem que us agraden.

Si feu clic damunt de la imatge podreu veure les demés fotos.


divendres, 7 de desembre del 2012

IX Fira del comerç a Pego

Aquest cap de setmana, 8 i 9 de desembre els juniors estarem participant en la IX Fira del comerç a Pego. Esteu tots convidats a passar-vos i compartir tallers, jocs, a més de tastar tot tipus de dolç i salat amb nosaltres. 

Us esperem a tots, 



Sempre Units!

divendres, 9 de novembre del 2012

Informació

Molt bona vesprada!

Us informem què la convivència d'Experiència i Estil de vida (1r, 2n, 3r i 4t d'ESO) que s'havia de fer a Teulada, ha quedat anul·lada per la falta de joves dels centres de la Marina. Ho sentim molt.

Sols dir-vos que demà, dissabte 10 de novembre, hi hauran juniors igual que sempre, i que podeu aprofitar per vindre a provar-vos les talles de les noves camisetes i 'sudaderes' que anem a fer en breu.

Moltes gràcies!

Sempre Units!

diumenge, 28 d’octubre del 2012

Dades de les pròximes activitats

Molt bona vesprada!

Us escrivim per informar-vos de les notícies més properes:

  • El diumenge, 4 de novembre, finalment tindrà lloc l'excursió a Ambra. L'eixida serà des del nostre centre a les 10:00h. Els xiquets hauran de portar: esmorzar, dinar, roba còmoda i aigua.
  • Els dies 10 i 11 de novembre, tindrà lloc la convivència de Zona de la Marina, en la que tots els joves de les etapes Experiència i estil de vida (1r, 2n, 3r i 4t d'E.S.O) aniran a Teulada a gaudir d'un bon cap de setmana. 

A part d'aquestes activitats, el nostre centre Junior està pensant en fer camisetes i 'sudaderes' noves. Qui en vulga haurà de vindre els dies 3 i 10 de novembre al centre, per a provar-se la talla.

*Encara que la pròxima setmana és pont i la vinent la E.S.O està de convivència, nosaltres fem Juniors normal, a la mateixa hora de sempre. 

Sempre units!

Calendari Junior 2012/2013

Ací teniu el calendari Junior 2012/2013 amb totes les excursions, campaments, convivències i activitats vàries que durem a terme en aquest curs. 




Per a vore'l més gran, feu clic ací.

dimecres, 3 d’octubre del 2012

Nou curs Junior

Després d'unes setmanes d'espera, per fi comença el curs Junior 2012/2013! El pròxim cap de setmana, després del pont del 12, 13 i 14 d'octubre, els Juniors Ambra m.d. ja tenen una serie d'activitats programades:

El dissabte 20 d'octubre, els xiquets ja comencen a vindre al centre. Però aquesta vegada ja no és a les 16:00h., sinó a les 17:00h. Els xiquets que vinguen abans hauran d'esperar-se al parc del convent, ja que la porta romandrà tancada fins l'hora marcada. 

Divendres de la setmana vinent, 26 d'octubre, es farà un sopar en el que tots els xiquets del Junior i els seus pares estan convidats a portar-se l'entrepà i gaudir d'una bona vetlada amb els Juniors. 

Després, hem hagut de canviar la reunió de pares per diversos motius. Aleshores, aquesta queda traslladada al dia 2 de novembre. També hem hagut de canviar l'excursió al castell d'Ambra, ja que el temps no ens acompanya, però aquesta encara no té una data fixa. Ja us informarem.


*Recordem que els xiquets que no han pogut vindre els dies d'inscripcions a inscriure's, ho poden fer durant tot el curs. 

Els Juniors Ambra m.d. comencen amb molta força, i recorde-ho

Sempre Units!

dijous, 27 de setembre del 2012

Projecte Togo


Aquest curs, com ha pogut comprovar la gent que ha vingut a les inscripcions, a més dels diners d'inscripció, demanem cinquanta cèntims. Perquè cinquanta cèntims? Doncs per una raó molt senzilla:

Juniors M.D., la funció del qual és evangelitzar jóvens, vol ampliar el seu camp d'acció a un dels quaranta països més pobres del món. 


Per això volem que col·labores. Perquè, encara que semble una xifra insignificant, els xiquets de Togo poden tindre noves vivendes, campaments estivals, educadors millor formats, noves ferramentes per a l'animació sociocultural, noves oracions, etc.


Si vols col·laborar, pots vindre al nostre centre Junior aquest dissabte 29 de setembre o si només vols informació o col·laborar d'una manera més directa, ací et deixem la web i el Facebook del Projecte Togo:


Web: http://projectejuniorstogo.wix.com/pjt#!que-es-el-pjt

Facebook: https://www.facebook.com/PJTogo

Col·labora! Els Júniors M.D. i els xiquets de Togo t'ho agrairan.



Sempre Units!

dijous, 13 de setembre del 2012

Inscripcions 2012/2013


Comença el curs escolar i junt aquest: el curs Junior!
Estarem els dies 22 i 29 de setembre de 17:00 a 19:30 al nostre centre Junior.

Veniu a apuntar-se i podreu probar quina és la sensació de ser un Junior anant d'excursió, d'acampada, de convivència.. i un fum d'activitats en les que no podràs parar de divertir-te, sempre seguint l'estil de vida de Jesucrist.

El curs val 25 euros per xiquet, però també existeixen ofertes per als que són dos, tres o més germans.

*Recomanem que els xiquets vinguen acompanyats dels seus pares per a la possible demanda de dades personals, com el DNI, SIP, al·lèrgies, etc. 

Us esperem!

Sempre units!