diumenge, 8 de setembre del 2013

Nou curs 2013/14

Molt bona vesprada a tots.

Avui us escrivim per informar-vos del nou curs que anem a començar en breu. Després d'aquest estiu on, a més de carregar forces per a les noves activitats que ens esperen, hem pogut gaudir del magnífic campament d'estiu ambientat en la famosa pel·lícula El Rei Lleó, aclamada avui en dia per la seva espectacular adaptació teatral. Els xiquets en els dotze dies de campament, han pogut formar part de l'elenc de la pel·lícula i també, han pogut conèixer els valors que intenta inculcar aquest famós film. Esperem que hagen gaudit de l'experiència, tant els xiquets com els pares, com ho van fer els educadors que han estat rere l'organització d'aquesta. Esperem estar a l'altura de les vostres expectatives, sempre intentant superar-nos any rere any. 

Dit això, us comuniquem que el nou curs júnior 2013/14 comença el dia 5 d'octubre. Per a poder-se apuntar, heu de venir al nostre centre júnior, situat junt a la parròquia de la Sagrada Família, el dissabte 28 de setembre. Podreu vindre a partir de les 17:00 de la vesprada, aproximadament. 

*Pares, si penseu enviar als vostres fills sols a les inscripcions, és recomanable que els acompanyeu, perquè de vegades demanem l'emplenament de fitxes, fulles, etc, a més d'informació com DNIs, SIPs...

Esperem que s'animeu a unir-se a la gran aventura júnior. De segur que no us en penedireu. Us esperem!