dijous, 27 de setembre del 2012

Projecte Togo


Aquest curs, com ha pogut comprovar la gent que ha vingut a les inscripcions, a més dels diners d'inscripció, demanem cinquanta cèntims. Perquè cinquanta cèntims? Doncs per una raó molt senzilla:

Juniors M.D., la funció del qual és evangelitzar jóvens, vol ampliar el seu camp d'acció a un dels quaranta països més pobres del món. 


Per això volem que col·labores. Perquè, encara que semble una xifra insignificant, els xiquets de Togo poden tindre noves vivendes, campaments estivals, educadors millor formats, noves ferramentes per a l'animació sociocultural, noves oracions, etc.


Si vols col·laborar, pots vindre al nostre centre Junior aquest dissabte 29 de setembre o si només vols informació o col·laborar d'una manera més directa, ací et deixem la web i el Facebook del Projecte Togo:


Web: http://projectejuniorstogo.wix.com/pjt#!que-es-el-pjt

Facebook: https://www.facebook.com/PJTogo

Col·labora! Els Júniors M.D. i els xiquets de Togo t'ho agrairan.



Sempre Units!

dijous, 13 de setembre del 2012

Inscripcions 2012/2013


Comença el curs escolar i junt aquest: el curs Junior!
Estarem els dies 22 i 29 de setembre de 17:00 a 19:30 al nostre centre Junior.

Veniu a apuntar-se i podreu probar quina és la sensació de ser un Junior anant d'excursió, d'acampada, de convivència.. i un fum d'activitats en les que no podràs parar de divertir-te, sempre seguint l'estil de vida de Jesucrist.

El curs val 25 euros per xiquet, però també existeixen ofertes per als que són dos, tres o més germans.

*Recomanem que els xiquets vinguen acompanyats dels seus pares per a la possible demanda de dades personals, com el DNI, SIP, al·lèrgies, etc. 

Us esperem!

Sempre units!